Bilens historie

Bilens historie starter tilbage i 2005, hvor den bliver købt fra ny. Billederne her viser forandringerne og projekter fra dengang til i dag. Igennem årerne er der sket en del forandringer, bilens udseende er blevet ændret over flere gange og flere projekter kommer stadig til.

 

Her på billedet fra helt ny og standart.

Bilen med den gamle front, som i mange år prægede bilen og gav den et meget specielt kendetegn rundt omkring på gaderne.

Bilens udstødning, 3 sidepipes i begge sider som er specieltlavet til bilen. Udskåret navn i skjoldet. Det hele bygget op i rustfri stål. 

 

Så snart muligheden er der, tager både min kone og jeg gerne afsted på show, hvor meget af weekenden og tiden op til, går på at pudse og ordne bil, så den hele tiden står flot. Det er altid sjovt at tilføje nye detaljer eller lave lidt om på de gamle. Flere projekter er også allerede i gang.

Igennem årene har jeg deltaget på flere truckershows og har da også hevet en del pokaler med hjem igennem årene. Nu er der gået sport i det for os begge to, og vi nyder tit weekenderne om sommeren sammen på den måde. 

 

Et lille udpluk af de første pokaler, som bilen har hevet med hjem fra show. Samlingen er i dag blevet noget større.

 

Bilen er ikke altid den nemmeste at få i malerkabiner, men her hos en kammerat tilbage for nogle år siden, gik det lige med nød og næppe, ved at der blev lukket luft ud af dækkene.

 

Tilbage i 2013 blev alt lys i bommen skiftet ud med blitzblink med 4 forskellige funktioner. Alt styres inde fra kabinen med de forskellige skift. Selvom der er børn i familien, kan de godt være med til at lave bil.

 

Bommen uden plastikglasset samt de 4 nye torpedolygter

 

Et projekt der i 2013 har fyldt meget og taget lang tid, er den nye kofanger, som min kone og jeg kastede os hovedkulds ud i. Hvis man ikke prøver, så vinder man ikke noget. Da det ikke var muligt at købe en færdiglavet kofanger til en boxer af min årgang, startede jeg som udgangspunkt med en kofanger, som jeg var faldet for, og en original kofanger. De to blev med hjælp fra gode venner og en dejlig kone, som har været helt fantastisk, til én kofanger.  Men hold da op hvor har det kostet blod, sved og tårer og en masse arbejde - dog mest fra min kone, så for at være ærlig, er det hende der skal have æren af den. Både af design, arbejdsmæssigt og venner, der er trukket på, for uden hende, havde det ikke kunne lade sig gøre.

 

Her de to oprindelige kofanger, den sorte er original kofanger. 

 

 

Her første forsøg hvor kofangeren sættes på bilen. Den passer på ingen måde, og det ser her hvor meget tilpasning det kræver.

 

Sommeren 2013 blev der brugt ufattelig meget spartel og sandpapir og adskillige timer 

Flere dage i træk var sandpapir og spartel en del af vores hverdag og der var støv overalt

Endelig så det ud til at være lykkedes, og de første huller til dioder blev markeret, tegnet op og boret. 

 

Det endelige resultat af mange måneders slid. 110 dioder blev det til udover de almindelige lygter

 

I nattens mulm og mørke, dagen før afgang til show blev kofangeren monteret. Eneste lys var gadebelysningen og lommelygter. Det lykkedes at få alle 110 dioder forbundet rigtigt og det virkede! Så bliver man bare lidt glad, efter så mange måneders arbejde. 

 

Det endelige resultat og bilen på show dagen efter

 

Jeg har et par gode sponsorerer som også har bidraget til bilens udseende i dag. Som sponsor sidder deres logo på bilen de næste 2 år. Selvfølgelig også under diverse shows. 

Hvis du skulle få lyst til at få dit navn på bilen, og mener du har noget jeg ville kunne bruge, så tøv endelig ikke med at sende mig en mail Her er et billede af nogle af sponsorerne, samt deres placering på bilen. Navnene er placeret bag på bilen for størst blikfang på vejene. Tjek i øvrigt også linket her på siden til diverse sponsorer.

 

Et andet stort projekt på bilen, var da den blev airbrushet på begge sider og lakeret med flakelak, så i solen glimter bilen i alle regnbuens farver. 

 

På bilen er skrevet en masse navne, et familietræ

 

 

Maleriet er lavet ud fra billeder, der er i første omgang er taget af en professionel fotograf. Derefter har Steen fra Striping.dk malet i fri hånd direkte på bilen. 

Billederne forestiller min kone og jeg

 

Hele vejen rundt under bilen er monteret led bånd, der skifter farve og kan blitze. Vores projekt "laserlys"

 

Projekt "laserlys" set i mørke

 

Bilen set bagfra med stænkklap selvfølgelig med navn på, samt masser af røde ledbånd

 

Projekt stænkklapper

 

Billede af boblen tæt på. Bom, torpedolygter og et lille glimt af fjernlygterne